Om oss

08-585 70 116

Vi är ett familjeföretag som drivs av Vanja och Stefanos. Vi har själva 3 små barn och vet hur mycket en bra och säker barnvagn kostar idag. Därför är vår affärside: ”Bra produkter till låga priser”.

 

Företaget startades 2007, några månader efter att vi hade fått vårt första barn. Vi jobbar alltid med att hitta produkter som är unika och moderna och håller måttet på den tuffa Svenska marknaden. Alla våra produkter är såklart certifierade. Idag erbjuder vi produkter från flera olika märken till våra kunder med bl.a. barnvagnar, bilstolar, tillbehör och mycket mer.

Vi strävar efter att ge bäst möjliga service. Hos oss kan du känna dig säker på att du kommer att göra en bra affär både för dig och ditt barn. Och som bevis på detta erbjuder vi förlossningsgaranti, 14-dagars ångerrätt, upp till 2 år garanti på våra barnvagnar, olika betalsätt med bl.a. faktura, delbetalning och kortbetalning. Barnpavag.se är såklart certifierad som trygg e-handel.

Den 14 maj 2011 öppnade vi dörrarna till vår butik i Sollentuna. Ni hittar oss på Malmvägen 4b i Sollentuna, bredvid gamla Sollentuna mässan. Dit kan ni komma för att fynda fina barnvagnar, bilbarnstolar och mycket annat roligt för era små ögonstenar!

Hjärtligt välkomna…

Populära Kategorier

Barnvagnar

Bilbarnstolar

Tillbehör

FRI FRAKT ÖVER 500 KR

Frakten är 49 SEK oavsett volym och produkt förutom när Du väljer att hämta produkten i butiken,då frakten blir 0 SEK. Vi bjuder på frakten när din beställning överstiger 500 SEK eller när Du väljer "Hämta i butik" som leverans sätt.

 

NÖJDA KUNDER

 

Hej. Så fin vagn!!! Så många funktioner och så fin färg. Tyget är tåligt och toppen. Nu blev det långt till juli :-) Ska gå in på er sida sen. Lägger ut bild på Facebook på vagnen och rekommenderar er med. Tusen tack

 

THERESE

Duo barnvagn Pajero inkl. babyskydd

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

VARDAGAR 11.00-14.00

08-585 70 116

Copyright 2017 All Rights Reserved

BANK